HCB Karviná
Zápasy
ne 11.10.2015 |

Zápas Hranice - Jičín

Zápasové menu
Prvních patnáct minut byla hra v Hranicích vyrovnaná, potom se házenkářům domácího Cementu začalo dařit vypracovávat mírné vedení a po prvním poločase vedli rozdílem tří gólů. Ve druhém poločase se pak Hranicím vedlo ještě lépe a deset minut před koncem vedli domácí nad Ronalem Jičín už o deset branek. Výraznější korekce už házenkáři od lesa Řáholce nedosáhli a z Hranic odjeli poraženi devítibrankovým rozdílem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: „V první polovině prvního poločasu jsme měli menší problémy se soupeřovým útokem. Dostávali jsme zbytečně mnoho gólu přes střed hřiště. Zareagovali jsme změnou obranného systému na jedna - pět, což nám hodně pomohlo a dostali jsme se tak do vedení. Sedmnáct gólů za první poločas byl z naší strany rozhodně výborný. V druhém poločasu jsme obranu pak ještě více zintenzivnili, což nám hodně pomohlo. Dostali jsme díky tomu v úvodu druhé půle snad jen tři góly. Udělali jsme si tak pohodový náskok a zápas dotáhli do vítězného konce. Kluci po nešťastném výkonu ve Frýdku zaslouží dnes určitě pochvalu."

Aleš Babák, trenér HBC Ronal Jičín: „V Hranicích jsme, myslím, odehráli docela solidní první poločas. V úvodu se nám dařilo držet vedení, které jsme ale nakonec kvůli nepovedené poslední pětiminutovce prohráli o tři branky. Rozhodujícím momentem celého utkání byl pak začátek druhého poločasu, který nám vůbec nevyšel a prohráli jsme ho 7:1. Umožnili jsme tak domácím získat rozhodující náskok, který si už pohlídali a dotáhli zápas do vítězného konce."