HCB Karviná
Zápasy
so 10.10.2015 |

Zápas Zubří - Brno

Zápasové menu
Utkání mezi Gumárnami Zubří a KP Brno bylo skutečně napínavým soubojem. Oba celky se prostřídaly ve vedení několikrát už v prvním poločase, který skončil čtyřbrankovým vítězstvím hostujícího celku. Do druhého poločasu ale vstoupili domácí házenkáři výrazně lépe, než zakončili poločas první, přesto se jim dlouho nedařilo srovnat se soupeřem krok (17:21, 19:21). Až ve 48. minutě se o vyrovnání postaral Reček (22:22), ale ani potom se Valachům nedařilo chytit otěže zápasu. Domácí fanoušci však hnali Zubřany dopředu a v dramatické koncovce to nakonec byli právě oni, kdo byl na hřišti šťastnějším celkem. Dvoubrankové vedení zajistil domácím Řezníček a úspěšná sedmička už znamenala pro Brňany pouze korekci na konečných 29:28.

Od týmu KP Brno byl v týdnu odvolán trenér Michal Hradil. „Po vzájemné dohodě došlo k rozvázání pracovního poměru," sdělila manažerka brněnského celku Gabriela Topinková. „Víc to nechci rozvádět, ale za odvedenou práci mu děkuji," dodala. Tým převzal dosavadní asistent Pavel Čejka, který pomáhal už i předešlému trenérovi, nevlastní však trenérskou licenci A.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér HC Gumárny Zubří: „Já bych dnešní utkání hodnotil samozřejmě kladně, protože jsme získali vypracované a vydřené dva body proti Brnu, které hrálo vynikající házenou s dobrým gólmanem a vynikajícími hráči na spojkách. Jsem rád, že se nám podařilo vyhrát."

Pavel Čejka, trenér týmu KP Handball Brno: „Jsem zklamaný z výsledku dnešního utkání, protože jsme vlastně pět kol nevyhráli a každá prohra je pro nás kritická. Na druhou stranu jsem nadšený z výkonu, který jsme dnes předvedli, protože to bylo na hranici našich možností. Byly tam určité věci, které si vyříkáme, ale jsou to opravdu drobnosti. Kluci zaslouží absolutorium, protože jsme se na Zubří připravili. Na přípravu jsme měli opravdu málo času, ale myslím si, že jsme se i přesto na soupeře nachystali parádně. Byli jsme vyrovnaným soupeřem až do konce, kdy v podstatě rozhodl jeden nebo dva útoky na každé straně. Myslím si, že nám soupeř trošku odskočil obranou 2:4 ve druhém poločase. Věřím, že když budeme předvádět takovou týmovou hru s nasazením a srdíčkem, tak by to mělo být v dalších zápasech s body určitě lepší."