HCB Karviná
Zápasy
ne 13.12.2015 |

Zápas Kopřivnice - Dukla Praha

Zápasové menu
Během prvních dvaceti minut si tým Dukly vypracoval šestibrankový náskok 12:6, potom se ale domácí zvedli a zkorigovali během pěti minut ztrátu na rozdíl jediného gólu. Před přestávkou sice hosté svůj náskok znovu mírně navýšili, do druhé půle si ale nesli oproti náskoku z úvodu poločasu jen tříbrankovou výhodu. Lépe se jim vydařil začátek druhého poločasu. Ve 45. minutě znovu vedli výrazným, tentokrát sedmibrankovým rozdílem. Závěr byl velmi vypjatý, na obou stranách se hodně vylučovalo a poslední minuty tak lépe zvládl zkušený celek Prahy. Dukelští házenkáři uhlídali sedmibrankový náskok a o třetí adventní neděli slavili výhru 33:26.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: "Sehráli jsme docela pěkný zápas. Nebyli jsme dnes horším týmem, avšak doplatili jsme na katastrofální koncovku. To si proti Dukle nemůžeme dovolit. Vzhledem k průběhu zápasu je výsledek krutý, ale soupeř si zasloužil vítězství více."

Jiří Kotrč, asistent trenéra Dukly Praha: "Měli jsme dobrou obranu a trestali jsme soupeře rychlými protiútoky. Dobře nám zachytal gólman. Druhou půli jsme zvládli velice slušně a udělali jsme si náskok, který jsme jen kontrolovali. Soupeř nám to usnadnil pěti neproměněnými sedmičkami. My jsme podali bojovný výkon a šli jsme vítězství naproti."