HCB Karviná
Zápasy
so 8.10.2016 |

Zápas Zubří - Frýdek Místek

Zápasové menu
Přesvědčivou výhru vybojovali v sobotu večer v utkání šestého kola Extraligy házenkáři Zubří. Hned v první desetiminutovce si Valaši vypracovali náskok 7:2, o dalších deset minut později drželi dokonce osmibrankové vedení 14:6. Na začátku druhého poločasu Frýdek-Místek manko mírně zkorigoval, úsek hry mezi 43. a 52. minutou však pak opět domácí vyhráli poměrem 7:1, čímž znovu navýšili své vedení na deset branek a závěr utkání už si v pohodě pohlídali.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér HC ROBE Zubří: "Jsem spokojený s výkonem družstva, zejména pak s přechodem do rychlého útoku. Opět jsme se však nevyvarovali hluchého místa, a to v začátku druhého poločasu. Družstvo se skonsolidovalo a všichni hráči, včetně těch střídajících, podali slušný výkon."

Aleš Chrastina, trenér SKP Pepino Frýdek-Místek: "Během prvního poločasu nás soupeř přehrával a nám se podařilo korigovat až v jeho závěru. Vstup do druhé půle jsme měli dobrý a dokázali jsme se dotáhnout. Bohužel, když se zápas lámal, neproměnili jsme pár šancí, a toho domácí využili. Někteří zkušení hráči, kteří by měli být tahouny družstva, nejsou schopni své role dostát. Gratuluji domácím k zisku dvou bodů."