HCB Karviná
Zápasy
st 8.8.2018 |

Vítězství s Piekarami

Zápasové menu

Včera se zrodilo další vítězství nad polským týmem. Tentokrát jsme hráli s týmem MKS Olimpia MEDEX Piekary Śląskie.

Od začátku bylo jasné, že se nebude hrát s podobným nasazením jak v utkáních se Zabrze. Tempo bylo volnější a hráči se nedostali do takového tempa jako právě proti zmiňovanému Zabrze. Na druhou stranu trenér Michalisko opět mohl prostřídat v podstatě všechny hráče a šanci dostali například ještě nedávní dorostenci Mucha s Krainou. Do hry nezasáhl pouze Radim Chudoba, který dostal volno aby doléčil malé zranění, které si přivodil na tréninku.

Zápas byl vyrovnaný cca 25 minut. Poté jsme přece jen soupeři začali utíkat a vytvořili si náskok. V druhém poločase jsme jej ještě navýšili ale spíše díky práci obrany a zákrokům Marjanoviče, který do druhého poločasu střídal Mokroše. Hosté totiž zaznamenali jen šest přesných zásahů. V útoku jsme měli problém se zakončováním, když jsme dokázali zahodit neuvěřitelné množství tutovek. I přesto jsme v pohodě dokráčeli v vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB: „Pořádně jsme se nedostali do tempa. Ty předchozí zápasy proti Zabrze měly úplně jiný náboj, tam to byla rychlá, bojovná utkání. Dnes jsme se jakoby přizpůsobili soupeři a dynamiku to postrádalo. Ale užitečný test to byl i tak. V extralize budeme hrát i takové zápasy. Od toho příprava je. Někteří kluci hráli na pozicích, kde úplně nejsou zvyklí. Hlavně dostali šanci mladí. Kdy jindy už by ji měli dostat? Ale celkově se mi ten zápas moc nelíbil“.

Fotogalerie