HCB Karviná
Zápasy
so 14.9.2019 |

Zápas Kopřivnice - Frýdek Místek

Zápasové menu

První domácí utkání Kopřivnici přineslo souboj s regionálním rivalem z Frýdku-Místku. V úvodním poločase předvedli kopřivničtí házenkáři na hřišti velice dominantní výkon. Od začátku diktovali tempo hry a jejich náskok drtivě narůstal. V desáté minutě už vedlo domácí mužstvo 6:1. Tempo hry se ze strany domácích neustále zrychlovalo a ve dvacáté minutě už vedli 12:3. První poločas nakonec kopřivničtí házenkáři ovládli poměrem 18:8. Druhý poločas se nesl v nastoleném trendu z první části. Domácí i nadále předváděli kvalitní výkon a nakonec zvítězili rozdílem dvaceti branek v poměru 37:17.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér Pepino SKP Frýdek-Místek: "Je těžko něco hodnotit, když prakticky bylo rozhodnuto po dvaceti minutách prvního poločasu. Tady asi není o čem mluvit. Gratuluji domácím k vítězství a omluvu posílám divákům za předvedený výkon Frýdku-Místku. Až na pár výjimek mě na dnešním utkání mrzí nejvíce hlavně přístup a odevzdanost prakticky celého našeho kolektivu. Je to pro mě velmi zarážející a varující."

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH ISMM Kopřivnice: "Po prohře v Lovosicích jsme byli pod velkým tlakem. Bohužel se tam zápas nepovedl naší obraně a také brankářům. Další věc je, že naše posily měly minimum času se zapracovat, protože na to měly asi čtrnáct dnů. Tento týden jsme se soustředili hlavně na obrannou činnost, která ve finále fungovala skvěle. Byl jsem moc spokojený s výkonem a nasazením kluků v utkání. Markovi Žingorovi neskutečně vyšel zápas a myslím si, že i ostatní kluci se chytli. Byl jsem trochu překvapený, že jsme tento duel takhle zvládli, protože vzájemná derby byla vždy hodně vyhrocená, ale dnes asi sehrálo svou roli větší nasazení našeho týmu. Za mě rozhodně spokojenost."