HCB Karviná
Zápasy
ne 4.9.2022 |

Zápas Pepino SKP Frýdek-Místek - TJ Sokol Nové Veselí

Zápasové menu

Počátek utkání se obě mužstva o vedení přetahovala. Až v 17. minutě dvěma góly rozsekl napětí Jan Mucha a díky němu začal Frýdek kontrolovat průběh duelu. Pepino disponovalo výborným Slavomírem Mlotkem na spojce, tomu vycházela souhra s pivotem Nicolasem Noworytou. Nové Veselí naopak trápilo domácí tým střelbou ze střední vzdálenosti v podání Davida Melichara či Adama Tomáška.

Zatímco úvod první půle byl vyrovnaný, tak na startu druhého dějství Nové Veselí přestalo stíhat a ve 36. minutě prohrávalo o sedm branek. Frýdek-Místek už nepřipustil vážnější komplikace a před skvělou kulisou zapsal dva body v posledním utkání prvního kola Chance Extraligy.

„Máme za sebou těžké utkání s velmi kvalitním soupeřem. Veselí přijelo perfektně připravené, což se potvrdilo hlavně v úvodu, kdy bylo lepší. Měli jsme velký problém v obraně, kde nás Veselí přehrávalo. Naštěstí jsme změnili obranu a některé pozice, díky čemuž nám to začalo skvěle fungovat. S vítězstvím jsme spokojeni, protože Veselí je kvalitní tým a ukázalo svou sílu,“ hodnotil úvodní střetnutí sezony hlavní trenér Frýdku Daniel Valo. „Velké poděkování patří také fanouškům, bubnicím, které hnaly kluky celou dobu dopředu. Jejich podporu vnímali a ohromně jim pomohla především ve chvílích, kdy jim to na palubovce tolik nešlo,“ doplnil k úžasné atmosféře.

„Do zápasu jsme nastoupili poměrně dobře, ale postupem času na nás byla znát čím dál větší nervozita, ze které jsme se nedokázali dostat. Řešili jsme situace jinak než celou přípravu. Určitě jsme nepředvedli výkon, který jsme schopní podávat. Naším největším soupeřem nebyl Frýdek-Místek, ale spíš jsme soupeřili sami se sebou,“ přiznal po utkání trenér Nového Veselí Jan Běloch. „Soupeř se na nás dobře připravil, ale primárně to byl problém v našich hlavách. Věřím, že to vyřešíme a do příště budeme úplně jiný tým,“ doufá.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici