HCB Karviná
Zápasy
so 17.9.2022 |

Zápas SHC Maloměřice - O2xyworld HBC Jičín

Zápasové menu

Úvod patřil domácím, kteří si během první čtvrthodiny vypracovali tříbrankový náskok, o nějž ovšem zbytečnými chybami bleskurychle přišli. Zbytek prvního poločasu dominovali házenkáři Jičína, ti odcházeli do šaten s dvoubrankovým vedením 17:15.

Dlouho se zdálo, že hosté mají utkání pod kontrolou. Sice si nevypracovali výraznější náskok, ale neustále zvládali odpovídat na trefy soupeře. Maloměřice se dlouho marně snažili k soupeři dostat na kontakt. Vyrovnání přišlo v závěrečné desetiminutovce. Na 23:23 srovnal z brejku Jan Hliničan, jenže místo nakopnutí brněnský celek znovu spadl do útlumu a o vzápětí byl znovu o tři góly pozadu.

Maloměřice přesto zvládly zmobilizovat síly k poslednímu náporu. Přiblížily se na dostřel jednoho gólu a po ztrátě soupeře útočily na zisk bodu za remízu, jenže tutovka z levého křídla brankou neskončila. Míč prosvištěl vedle levé tyče a z těsného vítězství 27:26 se tak radoval Jičín.

Nejlepším střelcem utkání byl domácí Lukáš Koubek, který rozvlnil síť devětkrát. Zdatně mu s osmi trefami sekundoval protihráč Jiří Dolejší, na sedmi brankách zůstal maloměřický Libor Horut. Jičín zapsal druhé vítězství v řadě a v tabulce se po neúplném třetím kole zařadil na čtvrtou příčku. Maloměřice jsou s jedním vítězstvím na sedmé pozici.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici