HCB Karviná
Zápasy
st 26.10.2022 |

Zápas SHC Maloměřice - HC Dukla Praha

Zápasové menu

Maloměřice kromě dvojzápasu s posledními Hranicemi v letošním ročníku Extraligy vše prohrály a ani bilance vzájemných zápasů s Duklou jim nevěstila nic dobrého. S pražským celkem mamuti vždy prohráli nejméně pětibrankovým rozdílem.

Doma však zahájili odvážně, zpočátku se s favoritem přetahovali o vedení, a i když Dukla ve třetí desetiminutovce především díky sólovým únikům Jakuba Krušberského odskočila na 14:11, dokázali Brněnští do přestávky v atraktivní přestřelce náskok zlikvidovat.

Hned po přestávce se gólem přes celé hřiště do prázdné brány dokonce Maloměřice ujaly vedení, ještě ve 37. minutě držely nerozhodný stav 18:18. Právě tehdy zahájili Pražané rozhodující ofenzívu, využívali chyb a nepřesností domácích a Jiří Dokoupil s Danielem Křístkem zaveleli k pětibrankové šňůře.

Poslední desetiminutovka zastihla již Maloměřice v útlumu, v pohodě hrající Dukla ji ovládla 8:3, když třikrát během necelých dvou minut pálil přesně Jan Bolehovský, a dlouho vyrovnaný duel dotáhla k vysokému dvanáctibrankovému vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici