HCB Karviná
Zápasy
so 29.10.2022 |

Zápas KH Kopřivnice - Pepino SKP Frýdek-Místek

Zápasové menu

Po prohraném moravskoslezském derby, ve kterém Pepino předvedlo velice dobrý výkon, se obecně očekávalo, že v Kopřivnici bude mít mírně navrch. Frýdek-Místek ale většinu zápasu předváděl nejspíš nejhorší výkon v této sezoně. Za šestnáct minut soupeři dokázal dát jen tři góly. Naštěstí pro něj Kopřivnice taky často chybovala, a tak se dostala jen do třígólového náskoku. Ten si udržovala po většinu poločasu. Domácí Oto Kancel se za třetí faul obdržel červenou kartu a už ve 27. minutě opustil palubovku.

Druhý poločas začal úplně jinak. Chvíli se skórování pravidelně střídalo a ani jeden tým moc nechyboval, pak hosté chytili druhý dech a čtyřmi brankami v řadě se nejen dotáhli, ale taky dostali do vedení. Jenže následně se Frýdku opět přestalo dařit. Soupeř znovu otočil a už si vedení vzít nenechal. V poslední desetiminutovce byl k vidění jen jeden pořádně hrající tým, který nakonec vyhrál o šest branek.

Daniel Valo, trenér Frýdku-Místku: „Gratuluji Kopřivnici k zasloužené výhře. My jsme nepodali takový výkon, jaký jsme si představovali. Tím bych ale nechtěl snižovat kvalitu Kopřivnice. Náš špatný výkon měl souvislost s tím, že jsme k zápasu nepřistoupili, jak jsme měli a byli jsme bez nasazení. V tom nás Kopřivnice předčila, více chtěla a byla agresivnější."

Aleš Chrastina trenér Kopřivnice: „Utkání se mi určitě hodnotí dobře. Podali jsme bojovný výkon, a tak bychom se měli pokaždé prezentovat. Hráli jsme dobře v obraně i v útoku. Oba gólmani předváděli zákroky, které nás držely ve hře. Trochu jsme neustáli nástup do druhého poločasu, ale naštěstí jsme se vrátili do hry. Myslím si, že v samotném závěru už jsme byli lepším týmem. Byli jsme poprvé, až na Honzu Hanuse, kompletní, což se také projevilo, protože Radek Doležel v obraně určitě zvedne sebevědomí všem okolo. Máme body, které jsme potřebovali, teď musíme jet dál."


Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici