HCB Karviná
Zápasy
ne 12.2.2023 |

Zápas Pepino SKP Frýdek-Místek - SHC Maloměřice

Zápasové menu

Zlomové momenty: Pepino si začalo vytvářet náskok v 10. minutě prvního poločasu, když se trefil Radim Chudoba a domácí vedli 6:5. Mamuti se naposledy dostali na dostřel dvě minuty před koncem první půle, když snížili na 14:13. Do konce poločasu přidal Frýdek-Místek ještě dvě branky a ve druhé půli si tento náskok s přehledem kontroloval. Hosté se sice občas dotáhli na rozdíl tří nebo čtyř tref, ale více už duel zdramatizovat nedokázali.

Zajímavost zápasu: Nejlepší střelec domácích Mathias Choleva zůstal v tomto utkání za očekáváním. Maloměřická obrana si ho velmi dobře hlídala a 20letý křídelník zatížil konto soupeře pouze třemi brankami.

Nejlepší střelec: Hned čtyři hráči zaznamenali po sedmi brankách. Na straně domácích to byli Zbyněk Bureš a Jan Mucha. Za Maloměřice pálili nejvíce Lukáš Koubek a Libor Horut, který dvě branky zaznamenal ze sedmimetrových hodů.

Co výsledek znamená: Frýdek-Místek získal důležité dva body do závěrečných bojů o play-off a dokázal si udržet 6. místo. Maloměřice zůstávají se šesti body předposlední.

Pozápasové ohlasy:
Daniel Valo, trenér Pepino SKP Frýdek-Místek: „Potřebovali jsme vyhrát, což se nám povedlo. Za to jsme velice rádi, byť náš výkon nebyl ideální. Před středečním zápasem s Prešovem se potřebujeme zlepšit ve všech aspektech hry. Nemůžu být úplně spokojený s některými pasážemi utkání, ve kterých nám chyběla koncentrace. A to jak v obraně, tak v útoku. Na druhou stranu k tomu velkou měrou přispěly Maloměřice, které podaly velice dobrý výkon, kvůli kterému se naše vítězství nerodilo vůbec snadno. Potvrdily, že umí potrápit i silnější soupeře.“

František Urban, trenér SHC Maloměřice Brno: „Gratuluji Frýdku-Místku k zaslouženému vítězství a zároveň přeji, aby postoupil do play off z co nejlepší pozice. A pokud jde o utkání, tak v poslední době nás trápí neproměňování šancí a chvílemi nedůraz v obraně. Byli jsme na Frýdek dobře nachystaní. S ničím nás nepřekvapil. Rozhodují maličkosti. Naše neproměněné šance soupeř využil ke vstřelení jednoduchých branek. V konečném důsledku jsme prohráli o čtyři branky, což není moc. Rozhodně jsem ale mnohem spokojenější s výkonem týmu oproti předchozím duelům v Lovosicích a doma proti Brnu.“

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici