HCB Karviná
Zápasy
st 22.2.2023 |

Zápas SKKP Handball Brno - HK FCC Město Lovosice

Zápasové menu

Zlomové momenty: Hosté téměř po celý zápas drželi drobný náskok, ale rozhodovalo se až v posledních dvou minutách. Nejprve skórovaly Lovosice díky Timu Jenko Bogdanićovi a dostaly se tak do jednobrankového náskoku. Brněnský trenér Pavel Hladík reagoval oddechovým časem a Dejan Kukulovski sedm sekund před koncem srovnal. Jenže i kouč Lovců Roman Jelínek měl také ještě jeden timeout v záloze a naordinoval poslední útočnou akci. Zodpovědnost na svá bedra vzal Pavel Horák v čase 29:59 vypálil z výskoku snad z deseti metrů a rozvlnil domácí síť. Následoval velký brněnský smutek a obrovská euforie Lovosic.

Zajímavost zápasu: Takto vyrovnaný vzájemný zápas týmy zažily poměrně nedávno. Na začátku loňského května v duelu o 5. místo se utkaly taktéž v Brně a zápas dopadl úplně stejným výsledkem, ovšem 28 branek mělo tehdy na kontě Královo Pole. Lovosice dokázaly zvítězit v jihomoravské metropoli po dlouhých sedmi letech.

Nejlepší střelec: Nejvíc gólů si připsal Tim Jenko Bogdanić. Ten se trefil osmkrát, přičemž jednou využil sedmimetrového hodu. Stejný počet branek nasázela slovinská spojka i v posledním duelu s Jičínem a po tomto utkání tak má na kontě letos již 130 zásahů.

Co výsledek znamená: Brno ztratilo cenný bod, který by ho posunul 21 bodů, tedy stejně, jako má osmá Kopřivnice. V boji o play-off to může zamrzet, stále však o bod drží postupovou pozici před Zubřím. Naopak Lovosice zůstávají na druhém místě se 40 body, stále jen o bod za Plzní a zůstávají ve hře o vítězství v základní části.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici