HCB Karviná
Zápasy
ne 26.2.2023 |

Zápas SKKP Handball Brno - O2xyworld HBC Jičín

Zápasové menu

Zlomové momenty: Východočeši do 40. minuty tahali za kratší konec a Brno vedlo 18:16. Potom dostal červenou kartu domácí Matouš Kolečkář, opařený Kénik od té doby nedal šest minut gól a Jičín otočil na 21:18. V dalších minutách se znovu hra vyrovnala a dvě minuty před koncem bylo srovnané i skóre (25:25). Díky dvěma brankám ze sedmimetrových hodů z ruky Jakuba Kastnera se nakonec radovali hosté.

Zajímavost zápasu: Už počtvrté za sebou protekl Kéniku zápas mezi prsty. V posledních třech zápasech prohrál vždy o jeden gól a ještě předtím smolně remizoval s Karvinou, když závěrečnou sedmičku neproměnil Martin Kocich.

Nejlepší střelec: Martin Kocich znovu potvrdil, že je mu Chance Extraliga malá. Nejlepší střelec soutěže se tentokrát zastavil na devíti brankách. Pokud ve zbývajících dvou utkáních základní části vstřelí alespoň 17 branek, tak překoná magickou hranici 200 gólů v sezoně.

Co výsledek znamená: Jičín zdolal brněnský celek i podruhé v sezoně a bodově se na něj dotáhl. Navíc v případě rovnosti bodů i na konci základní části poskočí před něj. Společně se Zubřím, které aktuálně ztrácí bod, zabojují tyto tři celky o jednu volnou vstupenku do čtvrtfinále. Vyhráno ale ještě nemá ani dvojice Kopřivnice s Novým Veselím, které jsou i tři body před Jičínem a Brnem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici