HCB Karviná
Zápasy
so 4.3.2023 |

Zápas TJ Sokol Nové Veselí - HK FCC Město Lovosice

Zápasové menu

Zlomové momenty: Duel byl velmi vyrovnaný, první poločas dopadl remízou. Od 43. minuty Lovosice zapsaly tři branky v řadě. Na ty dokázalo Veselí zareagovat, jenže Lovci to pak zvládli od 55. minuty znovu, takže se znovu dostali do tříbrankového vedení, které už domácí do konce zápasu dorovnat nedokázali.

Zajímavost zápasu: Takto těsný zápas oba týmy zažily naposledy čtyři duely zpět, ještě v listopadovém měření sil v roce 2021. Tenkrát shodně zvítězily Lovosice na půdě Nového Veselí o gól, konkrétně 28:27.

Nejlepší střelec: Nejvíce branek si připsal domácí Robert Halíček. Devatenáctiletý křídelník se trefil šestkrát, pokaždé ze hry. Byl to jeho nejlepší počin od lednového utkání se Strakonicemi, kdy se trefil sedmkrát.

Mládí vpřed: Vedle Halíčka se dařilo i dalším mladíkům. Osmnáctiletý Ondřej Štěpán se trefil třikrát, stejně jako devatenáctiletý Lukáš Krejzl. Jednadvacetiletý Jiří Gregorovič zvládl vstřelit ještě o gól víc.

Co výsledek znamená: Lovosice se udržely v boji o ligové čelo, i když to stále nemají ve vlastních rukou a musejí spoléhat na zaváhání Plzně v Kopřivnici. Mají ale již zaručenou minimálně druhou pozici. Nové Veselí je osmé a svou místenku v play-off stále nemá jistou, nejspíš bude potřebovat bodovat na brněnské palubovce.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici