HCB Karviná
Zápasy
so 4.3.2023 |

Zápas HC Dukla Praha - KH Kopřivnice

Zápasové menu

Zlomové momenty: Dukla zaznamenala dvě série, díky kterým si vytvořila náskok. Jednak to byly čtyři branky od 36. minuty, kdy soupeř reagoval pouze jednou, ovšem následně se dokázal dotáhnout. Podruhé to bylo od 41. minuty. To se Pražané trefili pětkrát a tento náskok už jim zajistil vítězství.

Zajímavost zápasu: Už počtvrté za sebou se ukázalo, že v zápasech Kopřivnice a Dukly se více daří domácímu týmu. Letos i loni vždy vyhrál tým, na jehož palubovce se zápas konal. Vždy padlo výrazně přes 60 branek, tentokrát jich bylo dokonce parádních 77.

Nejlepší střelec: I přes červenou a následnou modrou kartu v závěru dokázal Zdeněk Čadra zaznamenat nejvíce branek, a to konkrétně devět. Jednou využil sedmimetrového hodu. Jeho dosavadní maximum čítalo sedm gólů, které zaznamenal v Lovosicích.

Mládí vpřed: Za Duklu byli výrazní dvacetiletí bratři Rakouští. Jiří zaznamenal čtyři góly, Martin zvládl ještě o trefu víc.

Co výsledek znamená: Play-off si mohla zajistit Kopřivnice, ovšem zůstala sedmá s 23 body. V posledním duelu bude chtít překvapit Plzeň. I pokud neboduje, může při souhře ostatních výsledků zůstat mezi osmičkou nejlepších českých celků. Dukla je čtvrtá s 35 body, pozici už nezmění.

Pozápasové ohlasy:
Michal Tonar, trenér HC Dukla Praha:
„Týmu patří poděkování za dva body, které jsme chtěli uhrát. Na Kopřivnici bylo cítit, že stále bojuje o to, aby se dostala do play-off. Soupeř předvedl stejný styl hry, který nám už při předchozím zápase moc neseděl, a i tentokrát jsme se s ním hodně prali, hlavně v obraně. Ale naše útočná fáze je teď naštěstí velmi dobrá a nemáme problém nastřílet 35 gólů a víc. Cítím ale jisté rezervy v obraně, na kterých teď během pauzy určitě zapracujeme, protože v play-off by nám tohle nemuselo stačit.“

Aleš Chrastina, trenér KH ISMM Kopřivnice: „V rozhodujících chvílích jsme udělali více chyb. Proto jsme prohráli.“


Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici