HCB Karviná
Zápasy
so 18.3.2023 |

Zápas O2xyworld HBC Jičín - Pepino SKP Frýdek-Místek

Zápasové menu

Zlomové momenty: Rozhodovalo se až v poslední minutě. Dvanáct vteřin před koncem utkání srovnal skóre frýdeckomístecký Jan Mucha na 27:27. Následně si trenér Jičína Petr Mašát vyžádal oddechový čas. V tuto chvíli by Východočeši do vyřazovacích bojů nepostupovali. Pět sekund před koncem ale domácí křídelník Jakub Kastner rozvlnil síť a stal se hrdinou svého týmu. V jičínské hale zbarvené do modra propukla neuvěřitelná euforie, domácí postoupili do play-off.

Zajímavost zápasu: Ani jeden z týmů si v průběhu utkání nedokázal vypracovat více než tříbodový náskok. Šlo o opravdu vyrovnaný zápas až do posledních vteřin, ve kterém rozhodla jediná branka.

Nejlepší střelci: Za Jičín v utkání střelecky zářili zejména tři hráči. Šest branek vstřelili Martin Kovařík, Jiří Dolejší a zmiňovaný Jakub Kastner. Hned o sedm gólů se postaral Martin Hlava. Pepino gólově táhli Jan Mucha a Slavomír Mlotek.

Co výsledek znamená: Jičín si díky skvělé formě v závěru základní části zajistil účast play-off, půjde na mistrovskou Karvinou. V tabulce přeskočil právě Frýdek-Místek. Tomu díky výsledkům ostatních utkání porážka zas tak nevadila a do vyřazovacích bojů půjde z osmého místa, narazí na Lovosice.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici