HCB Karviná
Zápasy
so 18.3.2023 |

Zápas SKKP Handball Brno - TJ Sokol Nové Veselí

Zápasové menu

Zlomové momenty: Zatímco v prvním poločase si oba týmy neustále měnily vedení a v půli dokonce Nové Veselí vedlo, do druhého poločasu vstoupilo Brno jako vyměněné. Jihomoravané od stavu 18:17 vstřelili hned sedm branek v řadě, což jednoznačně určilo další ráz zápasu. Sedmibrankový rozdíl Kéniku byl pro Sokol zkrátka moc a i přes zlepšený výkon v závěru utkání s ním nic nedokázali udělat.

Zajímavost zápasu: Do Brna si našla cestu téměř tisícovka fanoušků a atmosféra zde byla naprosto parádní. Hned dvě stovky zástupců přijely podpořit Nové Veselí. Boj o play-off jak se patří.

Nejlepší střelec: Domácímu týmu přispěl velkou měrou k vítězství mohutný Nikola Sekulić. Srbský pivot se proti svému bývalému celku předvedl a zajistil téměř třetinu všech branek Brněnských, prosadil se desetkrát.

Co výsledek znamená: V souboji kdo s koho bylo úspěšnější Královo pole a zajistilo si účast v play-off z posledního postupového místa, ve čtvrtfinále narazí znovu po roce na Plzeň. Naopak celek z Vysočiny potvrdil, že se mu venku nedaří. Klíčový duel sezony nezvládl a bude hrát jen skupinu o udržení.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici