HCB Karviná
Zápasy
st 7.11.2001 |

Zápas Karviná - Dukla Praha

Zápasové menu
Hráči pražské Dukly společně s rozhodčími předvedli již několik sezon opakující se představení. Pokud dostává Dukla takové procento od rozhodčích, jaké dostává pravidelně v Karviné, udivuje mne jen její tak špatné postavení. Domácí podali zlepšený výkon ve druhém poločase. Mladý tým Dukly, zejména v první části hry předváděl rychlou házenou. Dařila se mu zejména hra na pivota, kde Hrubý činil potíže domácí obraně. Však také dal sedm branek. V bráně zkušeného Slabého nahradil mladý Liszok a ukázal se výborně. Několika zákroky otupil střelecké tempo hostí a ti znervózněli. Začali chybovat, ztráceli míče. Karvinští se zlepšili ve druhé části, kdy využili technických chyb pražských vojáků. Také spojky a křídla zpřesnily střelbu a nakonec domácí vyhráli rozdílem osmi branek. Pro Karvinou to byla velmi dobrá příprava na Ligu mistrů, kterou zahajují v neděli v domácím prostředí se španělským mistrem Leonem. Hráči pražské Dukly společně s rozhodčími předvedli již několik sezon opakující se představení. Pokud dostává Dukla takové procento od rozhodčích, jaké dostává pravidelně v Karviné, udivuje mne jen její tak špatné postavení. Domácí podali zlepšený výkon ve druhém poločase. Mladý tým Dukly, zejména v první části hry předváděl rychlou házenou. Dařila se mu zejména hra na pivota, kde Hrubý činil potíže domácí obraně. Však také dal sedm branek. V bráně zkušeného Slabého nahradil mladý Liszok a ukázal se výborně. Několika zákroky otupil střelecké tempo hostí a ti znervózněli. Začali chybovat, ztráceli míče. Karvinští se zlepšili ve druhé části, kdy využili technických chyb pražských vojáků. Také spojky a křídla zpřesnily střelbu a nakonec domácí vyhráli rozdílem osmi branek. Pro Karvinou to byla velmi dobrá příprava na Ligu mistrů, kterou zahajují v neděli v domácím prostředí se španělským mistrem Leonem.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Ivan Hargaš: "Program je hrozně nabitý, vítězství nad Duklou je velmi cenné, protože se rozjede a bude ve čtyřce."

David Juříček: "Vítězství je cenné, ale s výkonem moc být spokojeni nemůžeme, takhle kostrbatý a nejistý výkon by v Lize mistrů nestačil ani náhodou."

Jiří Liška (trenér Dukly): "Pro domácí to asi nebyla nejlepší příprava na Ligu mistrů, nedonutili jsme je hrát na plné obrátky. Hráli jsme moc jemně a netakticky. V poslední době to byl náš nejhorší výkon."