HCB Karviná
Zápasy
so 7.12.2019 |

Zápas Karviná - Lovosice

Zápasové menu

Ke svému poslednímu podzimnímu mistrovskému utkání, nastoupilo naše ,,Á" družstvo mladšího dorostu, proti družstvu Lovosic. Hosté byli v tabulce o dva body před námi. Čekali jsme velice vyrovnané utkání. O Lovosickém družstvu, které trénuje známý reprezentant Vladimír Šuma, jsme měli několik informací. Tyto informace se ukázaly pravdivé a my na hru soupeře tak byli aspoň částečně připraveni. 

Celý první poločas se nám nepodařilo soupeři odskočit na více jak 1 - 3 branky. Ve 23 minutě hosté srovnali skóre na 10 : 10. Po oddechovém čase jsme dokázali znovu odskočit na poločasový stav 16 : 13 v náš prospěch. Hosté se opírali o agresívní obranný systém 1 : 5 a výborně chytajícího brankáře. Naše družstvo rovněž výborně bránilo a v brance nás drželi všichni 3 naši brankáři, kteří se v průběhu utkání vystřídali. Bohužel neproměněné šance a několik zbytečných chyb v obraně, držely soupeře ve hře. V poločase jsme se připravili a řekli si jak překonat obranu Lovosic a eliminovat nejlepšího hráče hostí.

V páté minutě jsme získali vedení 18 : 13 a zdálo se, že jsme soupeře zlomili. Opak byl ale pravdou. Hosté změnili obranný systém na 2 + 4, který dělal našim hráčům problémy. Vzali jsme si oddechový čas a určili taktiku proti tomuto systému. Hráli jsme bez klasického pivota a výbornou hrou 1 : 1, jsme se začali prosazovat. Soupeř znovu změnil obranný systém na 1 + 5. My zareagovali opět oddechovým časem a určili novou taktiku. Od 18 minuty jsme odskočili na rozdíl 5 branek a v další fázi utkání jsme udrželi naše vedení a dovedli jsme utkání do vítězného konce. Všichni naši hráči si zaslouží pochvalu, protože dodrželi stanovenou taktiku a disciplínu.

Konečně jsme zvládli koncovku utkání. Vždyť v řadě utkání jsme právě zpackaným závěrem zbytečně prohráli. Mít tyto body, mohli jsme přezimovat na medailové pozici, ale ještě není nic ztraceno a pevně věřím, že se v zimní přestávce dobře připravíme na jarní odvety.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici