HCB Karviná
Zápasy
ne 19.4.2015 |

Zápas Lovosice - Brno

Zápasové menu
Kdo se utká s házenkáři Plzně ve finále o mistrovský titul, stále ještě není jasné. Házenkáři Lovosic se před téměř tisícovkou fanoušků dokázali postavit zpátky na nohy a poté, co v sobotu zkorigovali stav série play-off na 1:2, nedělním vítězstvím sérii vyrovnali. Házenkáři KP Brno vedli na severu Čech jen v prvních deseti minutách do stavu 3:4. Potom překulili Lovci vedení na svou stranu a do přestávky si udržovali dvou až tříbrankový náskok. Nejčastěji ho přiživoval Václav Klimt a před poločasem se vedení domácích zvedlo na čtyři branky. Další navýšení náskoku se Lovcům podařilo mezi 40. a 45. minutou, kdy vedli už o šest gólů, pět minut před koncem dokonce o osm a trefy královopolského Koubka s Hubáčkem už byly jen kosmetickou korekcí.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Vladimír Šuma, trenér A.S.A. Město Lovosice: „Dnes samozřejmě spokojenost, srovnali jsme stav série. Podstatně se zlepšila hra v obranné fázi, navíc velice dobře zachytal brankář Adamík. Měli jsme výborné zakončení z pozice spoje, to dle mého byl veliký faktor, který o naší výhře rozhodl. Po celou dobu šedesáti minut jsme byli koncentrovaní, hlídali protiútoky Brna a povedlo se.“

Andrej Titkov, trenér KP Brno: „Měli jsme stejný problém jako včera: naprostou střeleckou impotenci. Z toho poté pramenila nervozita a hodně nepřesností v útočné fázi hry. Soupeř využil toho, že jsme dnes prostě nebyli dobří v útoku, a zaslouženě vyhrál.