HCB Karviná
Zápasy
so 16.12.2017 |

Zápas Jičín - Strakonice

Zápasové menu
Jednoznačně si se svým soupeřem poradili házenkáři Jičína. Už v úvodu zápasu se ujali čtyřbrankového vedení a bezpečně jej udržovali až do poločasu. Na začátku druhé půle hosté Jičín zaskočili a dotáhli se na rozdíl tří tref 16:19, dalších pět tref v řadě ale padlo do sítě Strak (24:16) a už v 50. minutě to bylo o deset (28:18). Vysoký náskok už domácí udrželi a do tabulky si připisují vysoké vítězství poměrem 34:24.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Petr Mašát, trenér HBC Jičín: „Jsem rád, že jsme zvládli toto utkání, jelikož zápasy s těmito soupeři, jsou kolikrát velice zrádné. Samozřejmě v zápase byli momenty, které se mi nelíbily. Udělali jsme chyby, za které by nás v zápasech třeba proti Plzni či Zubří soupeři určitě potrestali. Jsem rád za dva body, i když zde byly chyby a musíme se přes Vánoce připravit na další fázi soutěže, abychom se dostali do play-off.“

Roman Marienka, trenér HBC Strakonice 1921: „Chtěl bych pogratulovat soupeři k vítězství. Rozdíl je jasně v kvalitě a šíři kádrů. Pár individualit máme, ale zbytek je doplněn dorostenci, kteří ještě musí do spousty okamžiků dorůst. Udělali jsme v zápase velice mnoho chyb, které nás stály skóre, které by nás drželo ve hře, párkrát jsme se dostali na rozdíl tří branek, ale poté jsme udělali pár chyb, které Jičín potrestal a znovu odskočil na skóre, se kterým jsme už neměli sílu něco udělat.